Sfinx Security
Value for money
Persoonlijke aanpak
Ervaring en knowhow Vlotte communicatie
Bewaking op maat 24/24 - 7/7
Efficiënte oplossingen ...
U bent hier : Bewaking >> Bewaking tijdens begrafenis HomeBedrijfDienstenContact
 

Bewaking tijdens begrafenis

 

Heeft u behoefte aan integere bewaking tijdens een begrafenis? Dan is Sfinx Security uit Alken, Limburg, de geschikte partner voor u. Wij kunnen voor eenmalige klussen putten uit een zeer deskundig en gevarieerd personeelsbestand. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat een begrafenis in alle rust kan verlopen.

Bewaking tijdens begrafenis: integer en empathisch

De bewaking tijdens een begrafenis moet gedaan worden door bewakers met een groot empathisch vermogen en die bovendien zeer integer zijn. Bij Sfinx Security werken dit soort mensen, zodat wij voor de bewaking tijdens een begrafenis de perfecte partner zijn. Wij bieden u een zeer uitgebreide service. Allereerst wordt een uitgebreide analyse gemaakt van de situatie en worden er mogelijke oplossingen bedacht. Vervolgens maken wij concrete afspraken met u en wij implementeren de gekozen veiligheidsoplossing. Uiteraard analyseren en evalueren wij onze werkwijze samen met u als klant. Bij ons bent u dus in professionele handen. Dat geldt niet alleen voor de bewaking tijdens een begrafenis, maar ook voor de bewaking van statische goederen, bedrijven, scholen of personen.

Bel gerust voor meer informatie

Wilt u meer informatie over ons bedrijf of over de mogelijkheden van bewaking tijdens een begrafenis? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen via het contactformulier of telefoonnummer 011/48.49.95.
Meer informatie over onze mogelijkheden:
Bewaking bedrijf || Security fuif || Mobiele bewaking || Bewakingsfirma

Contacteer ons!

Onze diensten


webdesign by
© 2010 - www.sfinx-security.be